У Львові у ДТП загинула відома у минулому гімнастка Любов Рассихіна – дружина екс-тренера футбольного клубу "Карпати" Бориса Рассихіна.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook спортивний журналіст, керівник пресслужби ФК "Карпати" Юрій Назаркевич.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На Зелені свята, 16 червня, надійшла сумна новина до родини відомих спортивних постатей Львова Рассихіних. Біля Привокзального ринку, що на Городоцькій, авто наїхало на Любов Рассихіну. Жінка йшла на потяг, їхала до своєї доньки", - написав він.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами Назаркевича, смерть настала миттєво. Жінка саме в той час йшла на потяг. Вона їхала до доньки.

"Майстру спорту з гімнастики, судді міжнародної категорії Любові Рассихіній було 77 років, і вона декілька десятиліть очолювала спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву при львівському СКА. Любов Рассихіна - дружина Бориса Рассихіна, який виступав за "Карпати" ще 1963 року, у перший рік існування команди, у 70-ті роки минулого століття працював у тренерському штабі "Карпат", а 1989 року був головним тренером відродженого львівського клубу. Любов та Борис Рассихіни прожили разом майже 60 років…" - додав він.

На Зелені свята, 16 червня, надійшла сумна новина до родини відомих спортивних постатей Львова Рассихіних. Трагічно...

Geplaatst door Юрій Назаркевич op Zondag 16 juni 2019

Наразі інформація про місце і час похорону Любові Рассихіної невідомі.

Нагадаємо, що у Києві Skoda із Chevrolet зіштовхнулися лоб у лоб: 4 загиблих, моторошні кадри.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася смертельна ДТП. Зіткнулися мотоцикл Honda і автомобіль Nissan.