Співробітники Служби безпеки України навідались з обшуками до колишнього колишнього заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука — слідство стосується вбивства Катерини Гандзюк та підпалу Олешківського лісу.

Про це інформує "Громадське".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що обшуки проводять у офісі ексчиновника, власному будинку, а також кінному клубі, який належить Рищуку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Подробиці будуть повідомлені пізніше. Оновлюється.

Нагадаємо, партія прем'єра України Володимира Гройсмана "Українська стратегія" не збирається висувати на одному з херсонських мажоритарних округів Андрія Гордєєва, який може бути у причетний до вбивства Катерини Гандзюк.

Віктор Гандзюк розповів, що "прокуратура торгується з вбивцями", і що не такого рішення він очікував і "всім пофіг".

Як повідомляв портал Знай.ua, батько убитої активістки Катерини Гандзюк не стримав емоцій і жорстко висловився про суд над вбивцями.

Також Знай.ua писав про те, що вбивство Каті Гандзюк: виконавці злочину почули вирок суду