Стало відомо, що біля окружкому у Покровську Донецька область) відбулися зіткнення після того, як спостерігачі зафіксували відмінності в протоколах. У зв'язку з подією співробітники поліції направили групу спецназівців на вертольоті в окружну виборчу комісію №50. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ.

"Для стабілізації ситуації в ОВК #50 у Покровську при підрахунку голосів та недопущення ускладнення оперативної обстановки прийнято рішення перекинути туди повітрям резерви груп спецпризначення Нацполіції зі складу сил авіапідтримки", - повідомили у відомстві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто уточнити, що поліція порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права, що вплинуло на результати виборів) КК.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даними ЦВК, в окрузі №50 після підрахунку 97,34% бюлетенів лідирує представник «Опозиційного блоку» Руслан Требушкин, він випередив самовисуванця Андрія Аксьонова на 641 голос, або на 1,01%.

Нагадаємо, що мінування КПВВ на Донбасі виявилося жартом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві анонім повідомив у поліцію про мінування будівлі Центральної виборчої комісії.

Також портал Знай.uа писав, що у Одесі масово замінували ділянки.