У США помер мільярдер, співвласник нафтохімічної корпорації Koch Industries Девід Кох.

Цю інформацію повідомляє CNBC з посиланням на заяву його брата Чарльза Коха.

На момент смерті мільярдерові було 79 років. Брат Коха не назвав причину смерті, але повідомив, що 27 років тому йому діагностували рак простати.

Як відомо, в 2018 році Девід Кох пішов з посади віце-президента Koch Industries через проблеми зі здоров'ям.

Девід Кох

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кох займав 11-е місце в списку найбагатших людей світу за версією Forbes. За оцінкою Bloomberg, на серпень 2019 року стан Девіда і його брата Чарльза становить 124,5 мільярда доларів.

Компанія Koch Industries була заснована в 1940 році Фредом Кохом. Після його смерті вона виявилася розділена між його чотирма синами. У 1980-х роках Чарльз і Девід викупили частки у своїх братів Фредеріка і Вільяма приблизно за мільярд доларів. Надалі Чарльзу і Девіду належали 42% акцій сімейної компанії.

Девід Кох

Нагадаємо, що в Дніпрі помер заслужений працівник фізичної культури і спорту України, почесний громадянин міста і ветеран праці Лев Йосипович Велешин.

Як повідомляв раніше Знай.uа, померла незамінна актриса з серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня", на рахунку якої – сотня ролей.

Також Знай.uа писав про те, що у Криму помер один з головних кремлівських пропагандистів, який був заклятим ворогом українського народу.