М'ясний рулет з сиром, запечений у духовці, дуже швидко готується, тому вам за короткий час вдасться смачно і ситно нагодувати всю сім'ю.

Читайте Знай в Google News!

Це просте і ситне блюдо добре поєднується з будь-яким гарніром. Рецептом поділився сайт "Так просто".

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 180 г твердого сиру
  • 4 яйця
  • 2-3 ст. л. борошна
  • 3 ст. л. сметани
  • невелика цибулина
  • 2 зуб. часник
  • приправа
  • рослинна олія

М'ясний рулет з сиром, кадр з відео
М'ясний рулет з сиром, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Спершу натріть сир і висипте його в глибоку миску. У ту ж миску розбийте яйця, додайте борошно, сметану, спеції. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Деко застеліть пергаментом і змастіть його рослинною олією.

Акуратно вилийте сирну масу на пергамент і рівномірно розподіліть її. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

За цей час перемеліть в фарш куряче філе і викладіть його в чисту глибоку місткість. Поріжте дрібно цибулину і додайте її до фаршу. Додайте сіль, подрібнений часник і улюблені спеції. Перемішайте.

М'ясний рулет з сиром, кадр з відео
М'ясний рулет з сиром, кадр з відео

Тепер акуратно викладіть фарш на шар запеченої сирної маси на деку. Розмастіть його по всій поверхні і сформуйте рулет. Загорніть його спершу в пергамент, а тоді - ще у два шари фольги. Випікайте протягом години при температурі 180 градусів. Поріжте рулет на порційні шматочки і подавай теплим на стіл.

У сирну масу також можна додати подрібнену зелень або горішки, щоб отримати новий смак. Прикрасіть його половинками помідорів чері та полийте улюбленим соусом.

М'ясний рулет з сиром, кадр з відео
М'ясний рулет з сиром, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.