Час підготовки: 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порцій: 8

Інгредієнти:

Для печива:
150 г простого борошна, просіяти
75 г масла, охолодити
60 г цукрова пудра
1 яєчний жовток
Для начинки:
225 г мигдалю
120 г масла
120 г цукрової пудри
4 ст. л. молока

3. Видаляємо плівку і проколюємо печиво за допомогою вилки. Кладемо Папір для випічки і випікаємо 15 хвилин. Видаляємо папір і повертаємо в духовку на 3-4 хвилини.
4. Щоб зробити начинку, підсмажуємо мигдаль в сухій сковороді на середньому вогні протягом 2-3 хвилин, поки він не стане світло-золотистим, уважно стежачи за ним. Висипаємо його в миску.
5. Розміщуємо масло, цукор і молоко в сковорідку на середньому вогні. Коли цукор розчиниться, а масло розтане, доводимо до кипіння і тушкуємо протягом 1 хвилини. Додаємо мигдаль і добре перемішуємо. Далі виливаємо в форму з основою.
6. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, поки не досягнемо золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з печі і залишаємо для охолодження. Подавати можна теплим або холодним.

Популярні новини зараз
Зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька обурила українців кадрами відпочинку за кордоном: "Не час хвалитися" Солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли обмаль часу на приготування Сало, ошийок та грудинка: ціни на м'ясопродукти додали оптимізму українцям Боєць "закарпатських котлів" Микола Тищенко у столиці взявся паплюжити "Пункт незламності"
Показати ще

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі.