На жаль, свята закінчилися і гастрономічні запаси теж потихеньку зникають. Однак для наших читачів є дуже цікавий рецепт маринованих кабачків, який допоможе знову відчути себе кухарем і порадувати домашніх смачною і корисною стравою.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Смачний телеграм. Рецепт".

Мариновані кабачки, скріншот: YouTube
Мариновані кабачки, скріншот: YouTube

Що буде потрібно:

– Кабачки - 300 гр.⁣⁣
- Кріп - 3 гілочки ⁣ ⁣
- Петрушка - 3 гілочки ⁣ ⁣
- Масло - 50 мл. ⁣ ⁣
- Яблучний оцет - 1,5 ст. л. ⁣ ⁣
- Часник - 1 зуб.⁣⁣
- Мед - 1 ст. л. ⁣ ⁣
- Сіль - 13 ч. л. ⁣ ⁣

Популярні новини зараз

Перловка з м'ясом, грибами і овочами: простий і швидкий рецепт

Подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" втекла до Путіна на побачення: "Вийшло закохатися"

Злата Огнєвіч точно такого не чекала: учасник знехтував побаченням з "Холостячкою"

Перша дружина Арсена Мірзояна затьмарила Тоню Матвієнко - палка руденька на підборах

Показати ще

Як будемо готувати:

1. Для початку кабачки очистіть від шкірки, наріжте на тонкі смужки, посоліть, перемішайте злегка і залиште на 30 хвилин, щоб пустили сік.⁣⁣

2. Приготуйте заправку. Для цього наріжте зелень. Викладіть її в ємність. Додайте рослинне масло. Налийте оцет, можна яблучний.

3. Натріть туди ж зубчик часнику. Потім ложку меду і все перемішайте.⁣⁣

4. Далі залийте заправкою кабачки і перемішайте добре. Приберіть до холодильника на 2 години.⁣ Ось і все, експериментуйте і смачного.

Раніше повідомляли, пиріг з лаваша для підкорення сердець: це краще, ніж 101 троянда.

Як повідомляв Знай.uа, смачний паштет з курячої печінки: ніжне блюдо полюблять навіть діти.

Знай.uа писав, впорається навіть дитина: як приготувати сніданок за 10 хвилин.