Власноруч приготовані цукерки це чудовий спосіб продемонструвати любов, турботу і ваші кулінарні здібності. Одним з цікавих варіантів саморобного делікатесу є наслідування смакам відомих брендів, демонструючи, що домашній аналог легко здатний їх перевершити. Так, можна спробувати приготувати шоколадного родича відомих "рафаелло".

Інгредієнти

Вафельні хлібці— 70 гр. (Ціла упаковка)

Горіхи будь гр 80 гр (будь-які, можна волоські)

Арахісова паста 250 гр

Популярні новини зараз

Українці вшановують пам'ять Андрія Гусіна з "Динамо", який трагічно загинув 7 років тому: "Був справжнім лідером"

Притула, Кухар та Стульніков: Євген Кот розповів про людей, які його надихають

Як створити стильну ванну кімнату без дизайнера?

Як обрати телевізор?

Показати ще

фундук 15-20 шт

Какао або плитка гіркого шоколаду

Приготування

Хлібці і горіхи подрібнюємо в блендері, додаємо арахісову пасту і добре все перемішуємо. Якщо виходить надто густо або сухо, то додаємо трохи молока. Формуємо нашу цукерку, всередину ховаємо фундук (1 шт). Обвалюємо у крихті горіхів або какао. Ставимо в морозилку на 30 хв.

На водяній бані розтоплюємо гіркий шоколад і покриваємо глазур'ю цукерки. Ставимо в холодильник на годину.

Такі цукерки стануть як чудовим подарунком, так і прикрасою для святкового столу.

Нагадаємо, Таке "рафаелло" приготують навіть діти: кокосові сніжки замінять справжні та подарують смакову насолоду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Рафаелло із сухофруктів: дієтичні ласощі, які можна приготувати за лічені хвилини.

Також Знай.ua писав, Любите цукерки - полюбите й цей десерт: простий рецепт кокосового торта Рафаелло.