Якщо хочете урізноманітнити своє меню на сніданок, то обов'язково придивіться до цього рецепту.

Такі слойки стануть прекрасним сніданком і порадують всіх: і дорослих, і дітей. Крім того, слойки можна взяти з собою в дорогу, на прогулянку або дати дітям до школи.

При цьому рецепт приготування слойок дуже простий, а продукти доступні кожному.

Інгредієнти

Упаковка листкового дріжджового тіста

Популярні новини зараз

Українські студенти та викладачі розповіли, як ставляться до дистанційки: "Абсурдне рішення"

Настя Каменських показала, як "пустує" в ліжку з Потапом: "Моя підзарядка любові"

Сорокоуст у церкві за здоров'я й упокій: за кого категорично не можна замовляти цю молитву

Українцям розповіли лайфхак, як заощадити на комуналці: "Вистачає на зимовий період"

Показати ще

Для начинки

180 г домашнього сиру

100 г плавленого сиру

пучок зелені

Сіль до смаку

1 жовток для змазування

Насіння льону або кунжуту для посипання (за бажанням)

Приготування

Тісто попередньо розморозити, розкачати та розрізати на 4 частини.

З'єднуємо інгредієнти для начинки, посолити і добре перемішати.

Викласти начинку і закрутити в трубочку. Добре защипніть і покладіть швом вниз.

Слойки змастіть жовтком, посипте зверху насінням льону і кунжуту та випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градуів до рум'яної скоринки.

Нагадаємо, як приготувати торт без борошна за 5 хвилин

Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз

Також Знай.ua писав, рецепт чудових конвертиків з лаваша - 10 хвилин і обід готовий