Відома українська телеведуча Марічка Падалко записала 5-хвилинне відео з заспокоюючий рецептом панкейка, який представляє прекрасну можливість відволіктися від переживань і зосередитися на приємних справах.

Вона поділилася списком інгредієнтів, яких вистачить на цілих 35 панкейків - для цього нам знадобляться два яйця, 400 грам борошна, дві чайні ложки розпушувача, вісім столових ложок цукру, 80 грам розтопленого масла і, звичайно ж, 500 мілілітрів молока.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Приготування дуже просте - починаємо з того, що додаємо до борошна розпушувач. Їх потрібно просіяти через сито. Згодом перемішати всі зазначені інгредієнти до моменту, поки тісто не стане схожим на густу сметану.

"Випікати на сухій сковороді, перегортати, як тільки на поверхні тіста з'являються бульбашки. Якщо перегортаєш невчасно, то що виходить, можна побачити на відео. Зберігаємо спокій, друзі, і смачно готуємо!", - пише вона в публікації.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Їх готувати навряд чи буду, а ось на Вас завжди дивлюся із задоволенням", "Вже дуже давно готувала і трохи за іншим рецептом. Сьогодні спробуємо з дочками!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила рецепт ідеальних вафель з хрусткою скоринкою: від одного запаху можна зійти з розуму

Як повідомляв "Знай.ua", капустяні оладки на кефірі: найпростіше блюдо, яке замінить сніданок, обід або вечерю

Знай.ua писав, Марічка Падалко втратила форму після Нового року і показала, як зараз виглядає: "Як не жувати постійно?"