Фахівці розповіли секрет приготування супу з печених яблук і гарбуза. Про це повідомляє телеграм-портал Домашня консервація.

Суп з гарбуза є класичною стравою народних кухонь країн Нового світу, зокрема культивується в Мексиці.

Адже навіть індіанці з давніх часів знали про сприятливий вплив рудого овоча на травну систему. А яблука зрадять страві безліч корисних вітамінів і елементів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інгредієнт:

  • 1,2 кг гарбуза, очищеної і нарізаної кубиками;
  • 1 велике червоне яблуко, очищене і нарізане ĸубіĸамі;
  • 3 чашки овочевого бульйону;
  • 1 ріпчасту цибулю, порубаний;
  • 2 зубчики часнику, очищених і порубаних;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 1 чайна ложка морської солі;
  • ½ Чайної ложки меленого чорного перцю.

Алгоритм приготування

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і застеляємо деко пергаментним папером;
  2. Викласти яблуко і тиĸву в один шар на деку, скропити 2 столовими ложками олії, приправити сіллю з перцем і відправити в духовкуĸу на 30-40 хвилин, або до м'якості;
  3. Розігріваємо столову ложку масла в каструлі, додаємо цибулю з часником і смажимо хвилини 2;
  4. Розігріваємо одну ложу масла і додаємо гарбуз яблуком. Заливаємо все бульйоном;
  5. Розігріваємо 1 столову ложку масла, додаємо гарбуз з яблуком і заливаємо;
  6. Слід додати більше солі і перцю за смаком. Довести до кипіння, потім зменшити полум'я і варити хвилин
  7. Пюріруем суп блендером і подаємо.

Нагадаємо, що кулінари Костянтин Грубич і Євген Клопотенко возз'єдналися заради соковитих свинячих ребер з томленными сливами: рецепт, який під силу кожному