Співачка розповіла про те, як приготувати французький суп з фореллю і мідіями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Юлія Загорська, більш відома як М'ята є популярною українською співачкою, на бек-вокалі у якої колись співала Тіна Кароль.

На офіційну Instagram-сторінку знаменитості підписано 74,4 тисячі фоловерів, які лайкають коментують кожен її пост.

Популярні новини зараз
На путіна навесні було скоєно замах, на жаль провальний - ГУР МО України Євген Клопотенко з "МастерШеф" винайшов заміну шаурмі і чебурекам: "Два роки мріяв" Булітко з "Дизель шоу" і Бабкін гнівно відреагували на образливі слова лаврова про Україну: "Витратний матеріал у тебе в трусах" Нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво"
Показати ще

З ними вона ділиться фрагментами свого життя і іноді рецептами. 22 січня М'ята вирішила розповісти про те, як приготувати французьку юшку.

Інгредієнти

  • Форель (або будь-яка риба яка є: Хек, дорадо, Короп....)– - 300 г;
  • Мідії-200 г;
  • Картопля-3 шт;
  • Морква - 1 шт;
  • Лук порей – 1 шт;
  • Часник - 2 зубчики;
  • Цибуля ріпчаста для бульйону - 1 маленький;
  • Вершкове масло-40 гр;
  • Вершки-200 г. 20% жирності;
  • Солі;
  • Зелень.

Алгоритм приготування.

  1. Лук порізати кружечками, викласти в каструлю і пригасити на вершковому маслі.
  2. У пригашену цибулю деколи додати бульйон, картоплю нарізану кубиками, моркву, часник, варити до готовності.
  3. У готові овочі додаємо вершки 20% жирності.
    Довести до кипіння і прокип'ятити 5 хвилин.
  4. Бульйон з овочами і вершками збиваємо блендером.
  5. Паралельно, мідії підсмажити на вершковому маслі разом з часником до готовності.
  6. У збитий блендером бульйон, додаємо рибу і мідії, посипаємо зеленню в тарілці.

Нагадаємо, що кулінари Костянтин Грубич і Євген Клопотенко возз'єдналися заради соковитих свинячих ребер з томленными сливами: рецепт, який під силу кожному