Юлія Загорська, більш відома як М'ята, є популярною українською співачкою, яка останнім часом часто радує шанувальників рецептами смачних страв, нарівні з Володимиром Ярославським, Євгеном Клопотенко та іншими професійними кухарями.

Вона все записує на відео і публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч осіб. Цього разу вона вирішила приготувати панкейки з карамелізованими мандаринами. Для цього нам знадобиться щільний список інгредієнтів - 250 грам борошна, 50-70 мілілітрів молока, одне яйце, 30-40 грам вершкового масла, дві-три столові ложки цукру, сіль, сода, ванільний цукор, а також оцет або розпушувач.

Пишні панкейки, фото: кадр з відео
Пишні панкейки, фото: кадр з відео

Окремий список інгредієнтів є і для карамелізованих мандарин - 1 мандарин, 20 грам вершкового масла, 2 ст.л. цукру, 3 ст. л. води і ванілін.

"Для приготування панкейків потрібно: білок відокремити від жовтка. Білок збиваємо окремо до білої піни, жовток також збиваємо разом з цукром і ваніліном. У борошно додаємо все енгрідієнти: сіль, білки, жовтки і розтоплене (але не гаряче) вершкове масло. Ретельно все перемішати, погасити соду оцтом (або розпушувач). Знову ретельно перемішати і дати тісту відпочити 5 хв. випікаємо на розігрітій сковороді без масла☺️", - пише Юлія в публікації.

Пишні панкейки, фото: кадр з відео
Пишні панкейки, фото: кадр з відео

А ось карамелізовані мандарини готуються наступним чином - беремо цитрусовий, ріжемо його на шматочки і обов'язково прибираємо кісточки. Далі нагріваємо сковороду, додаємо туди вершкове масло, воду, цукор і ванілін. Доводимо суміш до кипіння і тільки тоді додаємо мандарини. Їх потрібно готувати три-чотири хвилини, постійно помішуючи. Згодом ними поливаємо панкейки і навіть не дивуємося тому, наскільки це смачно.

Популярні новини зараз
Валерій Жидков з "Квартал 95" показав, як Коля Сєрга несе службу в лавах ЗСУ: "Зустрів солдатика" Польща готується до можливих обстрілів з боку росії: "Можуть полетіти ракети" Україна посилила охорону північного кордону після чергової провокації окупантів: помилки не будуть повторені Ірина Федишин знову осоромилася, зачепивши Настю Приходько - та в кишеню за словом не полізла: "Хто ти така?"
Показати ще

Нагадаємо, як приготувати французьку юшку швидко і смачно: рецепт від "ексначальниці" Тіни Кароль співачки М'яти

Як повідомляв "Знай.ua", співачка М'ята видала правду про Тіну Кароль, підробляла на задвірках: "Твоя кар'єра триває менше"

Знай.ua писав, золотиста скоринка зовні і тягучий сир всередині – рецепт ледачого хачапурі без проблем