Харківська мережа швидкого харчування, що спеціалізується на різних стравах японської кухні, неприємно здивувала небезпечними добавками

Про те, що чоловік, який проживає в Харкові, захотів долучитися до екзотичних страв, і зробив замовлення у "KuniSushi", зовсім не чекаючи, що зіпсує не тільки очікуване враження, зашкодить слизову рота, але і це ще не все, оскільки даний продукт був ще й остаточно зіпсований кухарями-ліходіями, пише Telegram-канал "Народний Ревізор".

Роли. Фото: скріншот Youtube-відео
Роли. Фото: скріншот Youtube-відео

Зокрема, замість того, щоб насолодитися пізньою трапезою, що складається з ролів з вершковим сиром, чоловік подряпав небо чужорідним і дуже гострим металевим предметом, який, судячи з усього, потрапив в їжу через недотримання технологічного процесу при готуванні, і, можливо, не виключаючи антисанітарні умови на кухні цього закладу. Також, слід окремо підкреслити - роли не просто були "напхані" металевим дротом, але ще і розповзалися, а смаком володіли просто огидним.

Небезпечні роли. Фото: скріншот Telegram
Небезпечні роли. Фото: скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, не дуже зрозуміло, чому "Сяке Унагі Black", при вазі в 330 грамів, і коштує досить чималу суму - 340 гривень, взагалі схожий на довго полежав продукт, який не стала б їсти й зголодніла собака.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.