Ведучий програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" і відомий кулінарний експерт Григорій Герман у рубриці "Танцюй і готуй" ділиться оригінальними рецептами різних страв. Днями телезірка розповів, як приготувати корисний і поживний квасолевий паштет, який сподобається навіть вегетаріанцям.

Домашній паштет, скріншот: YouTube
Домашній паштет, скріншот: YouTube

Інгредієнт:

Цибуля - 1 шт.

Відварна квасоля - 300 г

Популярні новини зараз
Валерій Жидков з "Квартал 95" виконав давню мрію харків'янки: "Поговорити наживо" Оборона Києва підготовлена до нового нападу: у військовій адміністрації прорахували путіна на 10 кроків вперед Місячне затемнення 16 травня 2022 року: до чого потрібно бути всім готовим, і чим вразить Володимира Зеленського, прогноз астрологині Тарас Тополя після скандалу з Харковом намагався "загладити" ситуацію, але не вдалося
Показати ще

Волоський горіх - 60 г

Часник - 2 зуб.

Масло рослинне або вершкове - 100 г

Петрушка

Хмелі-сунелі

Паприка

Мускатний горіх

Солі

Хліб тостовий

Сковороду відправити на вогонь і додати 50 г масла. Подрібнити цибулю і часник і обсмажити до прозорості. Додати до овочів сіль, паприку, хмелі-сунелі і мускатний горіх за смаком, а також залишки масла. Ретельно перемішати і прибрати з вогню.

Подрібнити волоський горіх і додати його до відвареної квасолі. Туди ж відправити петрушку, готову цибулю з часником. Подрібнити інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану (при необхідності додати воду).

Подавати паштет з грінками. Приємного апетиту!

Паштет, кадр з відео
Паштет, кадр з відео