Український шеф-кухар, зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський знову радує шанувальників різними рецептами і порадами.

Цього разу він поділився вміннями, як приготувати найніжнішу запіканку - найкращий сніданок і десерт. Для цього потрібні наступні інгредієнти - 500 грам сиру - 9, 15% жирності, 100 грам цукру, 10 грам ванільного цукру, 40 грам манної крупи, 275 гр. молока, 150 г. 30% вершків, а також два великих яйця і 125 грам чорного родзинок.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Приготування починається з того, що сир, цукор, ванільний цукор, манка, молоко, вершки і яйця змішуються віночком в однорідну масу. Готову суміш варто залишити постояти десь протягом години, щоб манка набухла. Потім її потрібно ретельно збити занурювальним блендером до глянцевого стану - щоб маса виглядала, як йогурт.

"Не хвилюйтеся, якщо маса рідкувата: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Сир може бути сухуватий, тоді я додаю ще трохи молока - 25 м Ізюм перебираю і окремо бланширую окропом — залишаю на 5 хв в гарячій воді, щоб набрякли. Я люблю чорні сорти - мені так смачніше. У збиту суміш всипаю родзинки і перемішую", - заявляє Володимир Ярославський.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал

Популярні новини зараз
Головне за 16 травня: вигнання Арестовича з ОП, котячий корм для росіян в АТБ, Євробачення в Маріуполі і хвороба Сергія Притули Українцям показали справжнього Олексія Арестовича, таким його знають не всі: " То Подоляк знімав" Автор "Квартал 95" Валерій Жидков зізнався у власному безсиллі: довелося проміняти квартиру на вагон під землею Паливна криза в Україні: Японія простягнула руку допомоги для вирішення проблеми
Показати ще

Потім шеф-кухар заявив, що в основному використовує форму для торта. Він стелить в неї пергамент і пече запіканку при температурі 180-200 градусів протягом 35-45 хвилин. Поки вона не підніметься.

Залишається тільки дістати її, остудити і лише потім вийняти з форми.

Нагадаємо, хек з буряком і гранатовим соусом і шоколадний фондан з гострим васабі від Юрія Ковриженка - "Саме народне блюдо"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розлігся в ліжку з пухнастою красунею: "Моменти щастя"

Знай.ua писав, рецепт приготування смачного лимонного печива: позаздрить будь-яка господиня