Стало відомо, що додати до борщу, щоб отримати неперевершений смак традиційної української кухні

Цим секретним інгредієнтом користують шеф-кухарі у вишуканих ресторанах. Господині готуючи борщ використовують перш за все томатну пасту або столовий оцет, проте останній компонент часто псує смак страви. Про це розповіла шеф-кухар Ірина Біла.

Професійні кухарі пропонують використовувати такі інгредієнти, у розрахунку на 2 літри води

  • Картопля – 2 шт;
  • Середній буряк – 1 шт;
  • Морква – 1 шт;
  • Цибулина – 1 шт;
  • Мариновані томати – 5 шт;
  • Аджика томатна – 2 ст л;
  • Чорнослив – 50 гр;
  • Цукор 1;
  • Капуста 150 гр;
  • Рослинна олія - 2 ст. л. соняшникової олії
  • Часник – 2 зубки;
  • Сіль та перець на смак.

Ви бачите, що замість томатної пасти пропонують використати суміш маринованих томатів та аджики. Це додасть родзинки у страву, розкриє її смаки по-новому.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Приготування

Буряк – запекти у духовці та натерти на великій тертці. Цибулю й моркву нарізати тонко та обсмажити, коли цибуля підсмажиться до золотистого кольору, додати буряк та аджику.

Приготування борщу. Фото: YouTube
Приготування борщу. Фото: YouTube

У воду можна додати лаврушку. Коли картопля звариться, слід додати порізаний чорнослив, підсмажку, та натерті мариновані помідори. Часник слід додавати наприкінці. Перед тим, як подавати страву до столу, слід витримати 20-30 хвилин, щоб борщ увібрав у себе в спокійному стані усі смаки.

Нагадаємо, раніше стала відома рецептура для ідеальних оладок на кожен день, сніданок буде поживним та смачним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", млинці за цим рецептом у вас точно вийдуть, секрет у картопляному тісті.

Також "Знай.ua" писав, що запіканка від кухаря Мастер-шеф Володимира Ярославського.