Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".

Якщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так красиво готувати страви і чому у них виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.

Скрін, відео YouTube нарізка
Скрін, відео YouTube нарізка

Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.

Перш ніж почати, професіонали радять зробити наступне:

Популярні новини зараз
Булітко з "Дизель шоу" і Бабкін гнівно відреагували на образливі слова лаврова про Україну: "Витратний матеріал у тебе в трусах" Мрія кожної жінки: Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданки і цілує вранці Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал змінила місце роботи: "Збулась моя невеличка мрія" Микола Томенко: "А що там з нашими, українськими гнидами?"
Показати ще
  • скропити водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
  • на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцніше, і для пальців такий стан значно безпечніше.
  • ніж потрібно міцно тримати не тільки за ручку, але і злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
  • ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку до себе.

У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень і моркву.

"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний таким способом - дуже швидко і просто", - обурюються в коментарях до ролика коментатори.

Раніше повідомляли, рецепт смачних і корисних лляних крекерів: готуються швидко з трьох інгредієнтів.

Як повідомляв Знай.uа, найлегший рецепт "української" настоянки-Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях.

Знай.uа писав, рецепт багатошарового шоколадного торта" Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу.