Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".

Якщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так красиво готувати страви і чому у них виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.

Скрін, відео YouTube нарізка
Скрін, відео YouTube нарізка

Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.

Перш ніж почати, професіонали радять зробити наступне:

Популярні новини зараз
В Україну завезли небезпечну броколі, просочену отруйною речовиною: у магазинах дивіться в обидва У липні пенсіонери отримають на 1000 гривень більше: якім категоріям пощастить "Росія краща і сильніша": у Чехії маленькій українці плюнули в обличчя за відмову назвати себе росіянкою Оштрафують на 300 тис грн: приготуйте важливий документ на лічильник
Показати ще
  • скропити водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
  • на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцніше, і для пальців такий стан значно безпечніше.
  • ніж потрібно міцно тримати не тільки за ручку, але і злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
  • ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку до себе.

У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень і моркву.

"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний таким способом - дуже швидко і просто", - обурюються в коментарях до ролика коментатори.

Раніше повідомляли, рецепт смачних і корисних лляних крекерів: готуються швидко з трьох інгредієнтів.

Як повідомляв Знай.uа, найлегший рецепт "української" настоянки-Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях.

Знай.uа писав, рецепт багатошарового шоколадного торта" Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу.