Наші бабусі розумілися в рецептах і завжди готували відмінну їжу, яка по сьогоднішній день користується великою популярністю, а також викликає найтепліші спогади про дитинство. Одним з головних страв були соковиті і смачні котлетки, які робилися строго за рецептом і з дотриманням всіх етапів.

Як приготувати котлетки за бабусиним рецептом розповіли в "Showbiz.today". Існує всього декілька правил, яких дотримувалися наші улюблені бабусі. Котлети готували з декількох сортів м'яса, причому яловичини повинно було бути більше, ніж свинини, а в фарш додавали побільше хліба. Для соковитості їх злегка підсмажували, а потім тушкували в духовці.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Хліб сірий - 150 г
  • Сухарі панірувальні - 100 г
  • Сіль - 10 г
  • Перець чорний мелений - 6 г
  • Вода крижана - 125 г
  • Жир

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за ніч, 21 травня: освідчення в коханні Наді Дорофєєвої, плювок у склянку путіну, виплати в "ДіЯ" і новий кордон з Білоруссю Юрій Ткач з "Квартал 95" показав "секретну зброю", якої так бояться в росії: "Ті самі, біологічні" Чим годують людей в тимчасово окупованому Донецьку - меню, яке викликає огиду: "Як однією стравою обху*жити" Віталій Кім зник для українців, щоб Володимир Зеленський його не вигнав: "Якщо буду погано працювати..."
Показати ще

У глибоку миску викладіть фарш, додайте подрібнений хліб. Попередньо замочувати в молоці хліб не потрібно. Лук натріть на самій дрібній тертці. Перекладіть його до фаршу, всипте сіль і перець.

Підливаючи потроху крижану воду, почніть замішувати фарш. Важливий нюанс: фарш потрібно добре відбити об миску, потім накрити харчовою плівкою і залишити на півгодини постояти.

Починайте мокрими руками формувати котлети, обвалюючи кожну котлетку в панірувальних сухарях.

Злегка обсмажте котлети на смальці з обох сторін. Потім візьміть глибоку каструльку, викладіть в неї котлети, додайте трохи води, лавровий лист, запашний перець, зубчик часнику, і відправте котлети тушкуватися в пічку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, молоко, какао і вершки: як за 10 хвилин зварити зігріваючу кухоль рідкого шоколаду

Як повідомляв Знай.uа, кулінар "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом молочного десерту: смак здивує кожного

Також портал Знай.uа писав, плавлений сирок, але з шоколадом: ідеальний рецепт для дитини на сніданок