Повітряні булочки з шоколадом є швидким і простим способом зробити смачний делікатес. Рецепт надає телеграм-портал солодкий стіл.

Повітряна булочка з шоколадом-одне з класичних страв французької кухні поряд з круасанами.

Перевага приготування цієї солодощі в тому, що вона не вимагає великих витрат, а готувати її вкрай просто і смачно. Буквально за чотири кроки у вас буде неймовірно смачна і приємна випічка.

Інгредієнт

Популярні новини зараз
Валерій Жидков з "Квартал 95" показав, як Коля Сєрга несе службу в лавах ЗСУ: "Зустрів солдатика" Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безцінну працю українців для своїх захисників Українців попередили про нові правила перетину кордону: що змінилося Україна посилила охорону північного кордону після чергової провокації окупантів: помилки не будуть повторені
Показати ще
  • Борошно-550 г;
  • Сухі дріжджі-8 г;
  • Яйця-2 шт.;
  • Молоко-250 мл;
  • Вершкове масло-80 г;
  • Сіль-4 г;
  • Цукор-120 г;
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.;
  • Кунжут за бажанням;
  • Шоколад в начинку;

Алгоритм приготування.

  1. У тепле молоко додати 1 ст.л. цукру і дріжджі. Перемішати і прибрати в тепло. В опару додати яйця, вершкове масло, цукор, сіль, ванільний цукор, перемішати.
  2. Додати борошно, замісити тісто і прибрати в тепло на півтори години. Розтягнути його і нарізати на 15 шматочків. Кожен розплющити, на середину покласти шоколад і сформувати булочку.
  3. Змастити яйцем. За бажанням можна присипати насінням кунжуту.
  4. Випікати в розігрітій до 170 -180 С в духовці 20 хвилин.

Нагадавши, заміна шкідливому майонезу: готуємо ніжний соус для салатів і бутербродів

Як повідомляв Знай.uа, повітряні плюшки, які тануть у роті: простий рецепт солодощі до чаю

Також портал Знай.uа писав, соковиті котлетки за бабусиним рецептом: відчуйте смак щасливого дитинства

Також портал Знай.uа повідомляв рецепт повітряних булочок, які тануть у роті: простий рецепт солодощі до чаю. Напевно кожен любить пити гарячий і ароматний чай холодними зимовими вечорами. Але яке чаювання без смачного десерту.