Наші читачі знають, що ми частенько публікуємо прості і корисні рецепти різних страв. На цей раз ми відшукали спосіб приготування напою, який прекрасно втамовує спрагу - безалкогольний яблучний сидр.

Тепер можна мчати на ринок або до супермаркету за яблучним соком, а можна дістати соковижималку і зробити нектар зі свіжих плодів. Найцікавіше те, що варити такий сидр потрібно всього 10 хвилин.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу, де кухарі-аматори діляться своїми особливими способами приготування.

Яблучний сидр, скріншот: YouTube
Яблучний сидр, скріншот: YouTube

Що нам потрібно з інгредієнтів:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

- яблучний сік 2 літр;
- мед 3 ст. л.;
- гвоздика 10 головок;
- кориця 3 палички;
- апельсин 1 шт.

Спосіб приготування безалкогольного сидру:

Змішайте в каструлі яблучний сік, мед, гвоздику і корицю. Поставте каструлю на великий вогонь і доведіть рідину до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 5-8 хвилин.

Зніміть сидр з вогню і дайте йому трохи охолонути. Пропустіть через ситечко, щоб видалити спеції і залишити тільки рідину.

Розріжте апельсин на тонкі кружечки, розкладіть їх по гуртках. Готовий солодкий сидр розлийте по гуртках і подавайте в теплому вигляді.

Раніше повідомляли, рецепт повітряних булочок з шоколадною начинкою: смачніше не придумаєш.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт супу харчо по-грузинськи: наваристий, ароматний і з приємною гостринкою.

Знай.uа писав, заміна шкідливому майонезу: готуємо ніжний соус для салатів і бутербродів.