Цей рецепт відмінно підійде для вас, якщо гості вже на підході, а ви зовсім забули про десерт. Як приготувати банановий торт всього за 20 хвилин.

Для даного десерту не потрібно багато часу, тому його можна приготувати навіть в самий останній момент, якщо вам терміново знадобився десерт. Крім того, виходить настільки смачно, що його навіть можна поставити на святковий стіл. Вам безумовно сподобається.

Банановий торт, фото: вільне джерело
Банановий торт, фото: вільне джерело

Для приготування даного торта вам знадобляться наступні інгредієнти. Нічого складного, і що найголовніше - дорогого. Це досить бюджетний десерт.

  • Яйце - 2 шт;
  • Рисове борошно - 3 ст. л;
  • Підсолоджувач;
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л (можна просто взяти більше борошна);
  • Натуральний йогурт - 150 грам;
  • Банан - 1 шт.

Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків, і потім змішати їх з такими інгредієнтами як підсолоджувач, борошно і кукурудзяний крохмаль. Жовтки не викидайте, вони стануть в нагоді. Додайте їх в масу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після цього тісто виливаємо у форму, і випікаємо приблизно 10-15 хвилин при 180 градусах. Готовність можна буде перевірити за допомогою зубочистки.

Банановий торт, фото: вільне джерело
Банановий торт, фото: вільне джерело

Як тільки ваша основа буде готова, потрібно розрізати на дві частини.

Ну і потім починайте формувати ваш торт в такому порядку: бісквіт, йогурт, банан, йогурт, бісквіт. На все це у вас піде не більше 20 хвилин. Потім посипте ваш десерт шоколадною крихтою, і дайте трохи часу настоятися.

Банановий торт, фото: вільне джерело
Банановий торт, фото: вільне джерело

Гості будуть задоволені вашими кулінарними навичками, і навіть попросять рецепт.

Нагадаємо, раніше став відомим рецепт бісквіта, який готується взагалі без яєць.

Як повідомляв портал Знай.ua, шоколадний торт на сковорідці для тих, хто на дієті - рецепт всього лише на 103 калорії.

Також, смачний зефір своїми руками-домашній рецепт для справжніх ласунів. Шикарний рецепт полуничного зефіру, який з легкістю можна приготувати самостійно.