Стіжки з грибами і сметаною - ідеальне блюдо, щоб порадувати смачненьким сім'ю. Продукти для приготування більш ніж доступні, а з рецептом впорається навіть новачок на кухні. Цим рецептом ділиться telegram-канал "Рецепти | Консервація | Кулінарія | Випічка"

Так, для приготування стіжків з грибами і сметаною необхідно запастися наступними інгредієнтами:
Фарш 450г
Яйця 1 шт
Цибуля 1 шт
Печериці 200г
Сметана 4 ст. л
Зелень
Сир 120г
Паприка, сушений часник, сіль, перець
Рослинне і вершкове масло

Стожки. Фото: скріншот youtube
Стожки. Фото: скріншот youtube

Насамперед необхідно взяти фарш і додати в нього яйце, сіль, паприку і сушений часник. Все це перемішати. На вершковому і рослинному маслі обсмажуємо пару хвилин цибулю, додаємо гриби, сіль, перець. Обсмажуємо до золотистого. Додаємо свіжий часник і вимикаємо вогонь.

Стожки. Фото: скріншот youtube
Стожки. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Потім фарш потрібно відбити, сформувати кульку, а після цього гніздечко і викласти на деко. У сметану слід додати зелень. Тепер начиняємо стіжки грибами, а зверху кладемо сметану, сир. Відправляємо в духовку і випікаємо при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.

\

Раніше Знай писав, ніжні сирники зі скоринкою: за цим рецептом вони точно не розваляться. Ароматні сирники ідеально підійдуть для теплих сімейних сніданків. Ця страва точно не залишить Ваших рідних байдужими.

Також ми писали, рецепт минтая в кунжуті для любителів риби: горіховий смак, і блюдо буквально тане в роті.

Нагадаємо, ваша улюблена піца може розповісти про смаки щодо протилежної статі: вся справа в начинці.