Відомий український ведучий Григорій Герман порадував українців новим рецептом. Він вирішив запекти лосось з апельсином, який відмінно підійде до вашого романтичного столу.

Ведучий програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" і відомий кулінарний експерт Григорій Герман постійно дивує шанувальників несподіваними рецептами і оригінальними поєднаннями смаків. До Дня Всіх Закоханих телезірка розповів, як приготувати звичайний лосось, щоб він став справжньою родзинкою вашого романтичного вечора. Все просто і неймовірно смачно!

Лосось, скріншот: YouTube
Лосось, скріншот: YouTube

Для приготування ідеального вечері вам знадобляться:

Лосось – 2 стейка

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Апельсин - 1 шт.

Імбир-20 г

Мед-2 ст. л.

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. л.

Оливкова олія-2 ст. л.

Сіль - за смаком

Григорій Герман, фото: канал "Україна"
Григорій Герман, фото: канал "Україна"

Спочатку потрібно буде спробувати апельсин на смак, і якщо він занадто солодкий, то потрібно додати набагато менше меду. Це збереже баланс смаків.

Далі нарізайте апельсин тонкими слайсами, а з другої половинки вичавлюйте сік. Імбир очистіть, а далі подрібніть і змішайте з соком. Туди ж трохи меду. Переливаємо суміш в сотейник, і відправляємо все на вогонь. Після всього окремо змішайте крохмаль з водою, і вводите сік, постійно помішуючи віночком. Соус до вашої страви готовий.

Лосось посолити за смаком і змастити олією. Запікати при температурі 160 градусів протягом 25 хвилин. Дістати рибу, змастити соусом і зверху викласти апельсинові слайси. Відправити в духовку ще на 5 хвилин. Смачного і романтичного вам вечора!

Григорій Герман, фото: скріншот з відео
Григорій Герман, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що найкращий рецепт під фільми і серіали-трубочки з сиром і сосисками, готується в кілька простих кроків

Раніше повідомлялося, що Масляна не за горами: ідеальні тонкі млинці на картопляному тісті для будь-якої начинки

Також, картопляний рулет з м'ясцем і грибами, покроковий рецепт: більше ніяких пюре і вермішелі