Ольга Мартиновська розповіла, що можна приготувати на День Святого Валентина. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 199 тисяч осіб. Також дівчина веде сторінку в Тікток з тридцятьма тисяч фоловерами, які лайкають і коментують кожен її пост.

13 лютого зірка "МастерШеф" опубилковала відео приготування романтичної страви на День святого Валентина. Мартиновська зазначила, що найкраще порадувати близьку людину мексиканськими такос.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Дивуйте коханих особливим. І все ж пам‘ятайте, що найголовніший інгредієнт будь-якої страви — любов. Завжди, не тільки 14-го лютого 👀", - повідомила вона.

Рецепт приготування.

  1. Посмажити на грилі гребінці з часником і доповнити їх червоною ікрою, авокадо і томатами конкасе.
  2. Розігріти на вогні креветки, щоб надати страві витончений смак.
  3. Наріжте томати і приправте сіллю, перцем і оливковою олією.
  4. Розімніть авокадо, додайте лимоновий сік, сіль, перець і оливкову олію.
  5. Підготуйте хамон.
  6. Наріжте гострий перчик.
  7. Подрібніть і щедро наріжте зелену цибулю і коріандр.
  8. Запекти філе курятини або протушкувати яловичину або квасолю з овочами.

Нагадаємо, що смачні шоколадні кульки для діточок: корисна альтернатива магазинним сухим сніданкам.

Раніше повідомляв Знай.ua, що молочні коржики за рецептом з "маминого зошита": мінімум інгредієнтів і 15 хвилин на підготовку.

Також, соковита і ароматна курочка на солі з хрусткою шкіркою, рецепта простіше не буває - тільки 2 інгредієнта.