Кожен поважаючий себе "володар плити і витяжки" повинен знати, що для того, щоб приготувати оригінальні тонкі млинці з красивою текстурою - потрібно мати в запасі справжній секретний інгредієнт. Важко сперечатися, але тонкі і ніжні млинці – відмінне частування для домочадців до сніданку або обіду.

Буває, що "поварята" не завжди задоволені цією стравою. Найчастіше проблема полягає в тому, що текстура млинчиків не виходить. На щастя, є шикарний вихід із ситуації. Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу, де публікують смачні рецепти.

Однак є спосіб, який дозволяє отримувати ідеальні мереживні млинці, які не розвалюються при смаженні.

Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube
Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube

Весь секрет в одному додатковому інгредієнті - газованій воді. При цьому тісто готується за класичним рецептом. Але тут важливо дотримуватися пропорції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На дві склянки борошна, один стакан молока і три яйця буде достатньо всього двох склянок газованої води. Також рекомендується додати в масу дві столові ложки соняшникової олії.

Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube
Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube

Як відзначають досвідчені "шефи", всі компоненти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто було потрібної консистенції, а самі продукти краще "склеювалися".

Випікати такі млинці можна без рослинного масла, яким прийнято змащувати сковороду.

Раніше повідомляли, рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом.

Як повідомляв Знай.uа, як приготувати соковиту буженину з індички: рецепт зірки "МайстерШеф" Володимира Ярославського.

Знай.uа писав, рецепт пісних і смачних котлеток з квасолі: сподобається навіть самим переконаним м'ясоїдів.