На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу «Мастершеф» Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис. Він поділився тим, як правильно готувати курку кордон блю.

За словами відомого українсько-канадського кулінара, нічого склалного в цьому рецепті немає, а результат перевершує всі очікування.

"Курка кордон блю. Це легендарна страва, а ще й така смачна, що можна просто знепритомніти", - стверджує зірка «Мастершефа» на своїй сторінці.

Він також додав перелік необхідних інгредієнтів та опис процесу приготування страви.

Популярні новини зараз
Тіна Кароль та Оля Полякова: українські зірки на сцені започаткували новий тренд - патріотична сукня путіну наплювали у склянку на очах у дружини Євгена Кошового з "Квартал 95": "Весь світ кричить" Юрій Ткач з "Квартал 95" показав "секретну зброю", якої так бояться в росії: "Ті самі, біологічні" Віталій Кім зник для українців, щоб Володимир Зеленський його не вигнав: "Якщо буду погано працювати..."
Показати ще

Інгредієнти:

  • Куряче філе — дві штуки,
  • Сухий часник,
  • Суха цибуля,
  • Сіль,
  • Перець,
  • Шинка слайсами — 150 грамів,
  • Сир слайсами — 150 грамів,

Для панірування:

  • Борошно
  • Яйця
  • Панірувальні сухарі

Для соусу:

  • Борошно — 50 гр
  • Масло вершкове — 50 гр
  • Часник — 2 зубчики
  • Молоко – 500 мл
  • Діжонська гірчиця – 50 гр
  • Перець чорний, сіль
  • Пармезан — 70 гр

Як готувати:

Приготувати кляр з борошна, яєць і приправ. Курку нарізати слайсами, відбити, загорнути в рулети із шинкою та сиром. Загорнути в харчову плівку і відправити до морозильника на 30 хвилин.

Вийняти з холодильника, вмочити в кляр і в панірувальні сухарі, обсмажити у фритюрі.

"А тепер готуємо соус: беремо сотейник, розтоплюємо там масло, далі смажимо дрібно порізаний часник, але не довго. Додаємо борошно, смажимо його у маслі, до легкого золотого кольору. Потім робимо менший вогонь і вводимо молоко. Гарненько перемішуйте вінчиком, щоб не було грудок, поки не загустіє. Сіль, перець, пармезан — перемішуємо і готово", - розповів Ектор.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

Нагадаємо, рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом. Така цікава закуска сподобається любителям солоненького і "пального", яке як раз таки і забезпечує приємний хрускіт овочам.

Як повідомляв Знай.uа, морквяний пиріг за простим рецептом - коли хочеться вітамінів і солодкого