Коли хочеться якогось розмаїття до чаю, і звичайні печива набридли, можна докласти зовсім небагато зусиль і приготувати сирні булочки до сніданку.

На їх приготування піде не більше півгодини, однак, можете бути впевненими в тому, що ви залишитеся задоволені. При цьому, виходить блюдо досить бюджетним за ціною, адже більшість інгредієнтів завжди є вдома у кожного.

Булочки, фото: скріншот з відео
Булочки, фото: скріншот з відео

Для цього вам знадобляться наступні продукти:

- 275 г сиру;

Популярні новини зараз
Головне за 15 травня: справжній Арестович, ганьба на Євробаченні від України, хворе кохання Задворного і конкурси з могил у путіна Святослав Вакарчук розповів, від чого російська армія ніколи не відмиється: "Запам'ятайте цю букву z" Українцям показали справжнього Олексія Арестовича, таким його знають не всі: " То Подоляк знімав" Тарас Тополя після скандалу з Харковом намагався "загладити" ситуацію, але не вдалося
Показати ще

- 60 г цукру;

- 2 яйця;

- 2 ст. л. рослинного масла;

- 10 г ванільного цукру;

- Щіпка солі;

- Борошно, 250 г +/-;

- Пекарський порошок, 10 г;

- Потрібно змастити булочки молоком і яєчними жовтками.

Булочки, фото: скріншот з відео
Булочки, фото: скріншот з відео

Спочатку потрібно збити сир в блендері, після чого змішати з сіллю і цукром. Далі змішайте кубики йогурту з блендером, ваніллю, яйцями, і рослинним маслом.

У наступному етапі починайте вимішувати тісто до однорідного стану. В цей час поставте духовку розігріватися, потрібно до 200 градусів.

Булочки, фото: скріншот з відео
Булочки, фото: скріншот з відео

Потім поетапно всипати просіяне борошно, додати пекарський порошок і замісити тісто. Пам'ятайте, чим швидше ви будете місити, тим пухнастіше булочки у вас в результаті вийдуть. Тісто має бути липким, але при цьому не водянистим.

Після всього виконаного починає розгортати тісто на посипаній борошном поверхні, і розділіть приблизно на 8 частин.

Булочки, фото: скріншот з відео
Булочки, фото: скріншот з відео

Формуємо рулети, і викладаємо на деко з пергаментом. Змастіть булочки збитим яйцем або жовтком і молоком. Випікайте булочки протягом 20-25 хвилин.

Ваш перекус до чаю готовий.

Нагадаємо, що ніжні булочки з сиром до чаю: рецепт для справжніх ласунів

Раніше повідомлялося, що рецепт корисного десерту на святковий стіл: запечені яблука в тісті сподобаються навіть дітям.

Також, хек з буряком і гранатовим соусом і шоколадний фондан з гострим васабі від Юрія Ковриженка