Відомий український кулінар Євген Клопотенко поділився ще одним рецептом для громадян. При цьому, він враховував те, в яких умовах і обставинах вони зараз знаходяться.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Зараз на його акаунті не зустрінеш рецепти вишуканих страв. Все досить скромно, адже він ґрунтується на продуктах, які є у більшості населення - базові.

Якщо у вас є рис і мультиварка, можна приготувати дещо незвичайне, солодке.

"Рішення: якщо у вас є яйця (і це я не про залізні, які тепер у кожного українця), то можна зробити солодкий пудинг. Така дуже поживна штука, що дає сили і емоції радості. Вам це потрібно. Бо хто захищає країну Зараз на інформаційних, бойових, психологічних і медичних фронтах, а хто після перемоги буде займатися її відновленням" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Євген Клопотенко зазначив, що він протестував цю страву на домашній кухні, і вийшло досить добре.

Спочатку необхідно 700-800 г відвареного рису, а в окремій мисці потрібно збити 4 яйця, 1 літр молока, і близько 200 грам цукру. Якщо молока немає, тобто 3 варіанти на заміну: просто вода/вода+вершкове масло/сухе молоко, розбавлене водою. Якщо у вас на кухні кориця або ванільний цукор, то можна теж додати.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Після цього рис потрібно перекласти в форму для запікання, і залити сумішшю з яйця, і відправляємо в духовку на 45-60 хвилин, при 180 градусах. Чекаєте, поки з'явиться золотиста скоринка - і можна приступати до трапези. Можна також готувати і в мультиварці.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Вова Ярославський поділився важливим лайфхаком: як швидко вдома приготувати закваску, коли немає дріжджів

Раніше повідомлялося, що залити соком або холодною водою: Євген Клопотенко розповів, як готувати гречку в польових умовах

Також, Володимира Зеленського тричі намагалися вбити російські найманці