У неділю, 24 квітня українці відзначатимуть Великдень. Цього року свято не буде таким як завжди, і всьому виною війна, яку розв'язала росія.

При цьому, ті хто знаходиться в безпечних місцях, все ж збираються накрити святковий стіл. Цього разу розповімо про рецепт домашньої рубаною ковбаси без оболонки.

На Великдень прийнято готувати домашню ковбасу, і класти її в Великодній кошик. Не всі господині в умовах війни готові довго стояти на кухні, але, не можуть залишити сім'ю без улюблених страв.

Домашня куряча ковбаса, фото: Телеграм / Кухня по-мужски
Домашня куряча ковбаса, фото: Телеграм / Кухня по-мужски

Цього разу розповімо, як зробити домашню ковбасу без оболонки зі свинячих кишок.

Популярні новини зараз
Погода в Україні різко зміниться: синоптик Наталія Діденко обіцяє переломний момент вже цього тижня Бажання збуваються, зірка "Танців з зірками" Влад Яма потанцює з усіма бажаючими: "Новий рівень" Микола Томенко: "А що там з нашими, українськими гнидами?" Леонід Кравчук за рік до смерті передбачив, коли Україна переможе: "Поки не змусять..."
Показати ще

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти: 1 кг свинини, 800 г курки, 200 г сала, 4 яйця, 4 стл.л. крохмалю, 4 ч. л. солі, перець за смаком.

Спочатку необхідно порізати м'ясо на кубики, і покласти у велику миску. Яйця збиваємо віночком, солимо, перчимо, і додаємо інші спеції за смаком. Всю суміш ретельно перемішуємо, сипем крохмаль, і залишаємо, поки воно не розчиниться в яєчної суміші.

Домашня ковбаса, instagram.com/domashnye_recepti/
Домашня ковбаса, instagram.com/domashnye_recepti/

Суміш потрібно вилити в м'ясо, і ретельно знову перемішуємо.

Деко застеляємо фольгою з запасом, щоб вистачило підвернути краю. Формуємо там ковбаску бажаного розміру, щільно загортаємо, і можна ставити в розігріту до 200 градусів духовку.

Випікаємо приблизно півтори години, і через 60 хвилин збільшуємо трохи температуру, щоб ваше блюдо більше присмажився.

Домашня ковбаса з картоплею, кадр з відео
Домашня ковбаса з картоплею, кадр з відео

Після цього витягуємо з духовки, і можна приступати до трапези.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський підказав простий рецепт соковитих котлет з індички

Раніше повідомлялося, що в Україні порахували, у скільки обійдеться Великодній кошик в 2022 році

Також, рецепт ніжного паски на сухих дріжджах: впорається навіть справжній профан в кулінарії