Вже в неділю відбудеться велике церковне свято-Великдень. Один з найсвітліших днів у році. Українцям розповіли, як зробити патріотичні яйця.

Зробити це вкрай легко, і особливо зусиль не знадобиться. А гості будуть в захваті.

Сьогодні, в умовах війни як ніколи важливо показати всю свою любов до країни, щоб вибити нечисть у вигляді російських окупантів з наших земель.

Пофарбувати їх так як на відеоролику, щоб у них був цікавий мармуровий забарвлення можна за допомогою рису і харчових барвників.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Додайте гелевий барвник в крупу (якщо барвник сухий, то залийте все невеликою кількістю води) і пофарбуйте рис. При цьому, потрібно переконатися в тому, що крупа волога, проте не мокра.

Крашанки
Крашанки / Pixabay

Після цього приступаємо до фарбування. По черзі занурюйте туди відварені яйця, вони за цей час фарбуються в потрібний відтінок, і готово.

Результат вас явно здивує, і цей спосіб стане одним з ваших улюблених.

Ось, що об'єднує людей - любов до своєї країни, яка прагне бути вільною, і виступає проти насильства в будь-якій формі.

А ось в Росії мабуть ще не прийшли до цієї очевидної формі мислення. Вони продовжують просвітлювати культ насильства, і навіть в такий святий час. В одній пекарні були помічені великодні паски з символом "Z", який в сьогоднішніх реаліях став другою свастикою.

Нагадаємо, що незвичайна шоколадна паска з цукатами на Великдень: оригінальний рецепт від Євгена Клопотенка

Раніше повідомлялося, що сирна паска з сухофруктами без дріжджів: простий рецепт від Тані Федорищевої на Великдень-2022

Також, в Україні порахували, у скільки обійдеться Великодній кошик в 2022 році-ковбаска і паска не всім по кишені