Весною появляється багато хвороб, які раніше з легкістю піддавалися народній медицині. Один з невідомих рецептів - лікування кашлю за допомогою цибулиного варення.

Цибулине варення - це дуже ефективне, смачне і корисне вариво для лікування виснажливого простудного кашлю. Приготувати його не складно, а результат зможе здивувати і досвідченого лікаря.

Для приготування цибулиного варення треба взяти три середні цибулини і пропустити їх через м'ясорубку. Додати в цибулю один стакан цукру, перемішати і дати тридцять хвилин настоятися.

Після того, як цибуля віддасть свій сік та трохи насолодиться цукром, суміш треба варити на повільному вогні, постійно помішуючи, приблизно десять хвилин.

Популярні новини зараз
Вдова Дудаєва записала звернення до всього українського народу: Кавказ чекає, коли росія зникне Катя Осадча нажила собі конкурента: Олег Псюк з Kalush Orchestra запустив по всій Європі "панамковий" тренд Мрія кожної жінки: Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданки і цілує вранці Леонід Кравчук за рік до смерті передбачив, коли Україна переможе: "Поки не змусять..."
Показати ще

Має вийти майже мармеладової костинценції варення. Дати трохи охолонути, додати одну столову ложку меду, добре перемішати. Зберігати в холодильнику.

Варення не можна вживати неконтрольовано. Приймати при кашлі по одній столовій ложці 4-5 разів на день для дорослих. Дітям дозу можна зменшити.

Варто зазначити, що покладатися при затяжному кашлеві лише на цибулю не варто. Це може бути як допоміжний засіб, адже у цибулі є вітаміни та мінерали, які підуть на користь усьому організмові. Цибуля є джерелом вітаміну С, фолієвої кислоти, вітаміну В6 та калію. В Американській цибулевій асоціації зазначають, що деякі дослідження доводять противірусні властивості сполук, виявлених у цибулі.

Нагадаємо, раніше ми писали секретний інгредієнт для приготування смачного і наваристого борщу

Як повідомляв портал "Знай.ua", рецепт приготування домашньої ковбаси в духовці до святкового столу.

Також "Знай.ua" писав, що економний рецепт двічі запеченої картоплі з сиром