Всі знають про те, то потрібно робити з курячими яйцями. Їх можна варити, смажити, робити яйце пашот, зробити кляр...

Але в такі тривожні часи війни можна ж спробувати щось цікаве. Те, що ви ніколи не пробували, а можливо і ніколи не чули. Тоді рецепт яєць, запечених в шкаралупі від Тані Федорищевої бует дуже ДО РЕЧІ.

Варто відзначити, що даним рецептом Таня поділилася в ході свого марафону для схуднення, а значить - зайвих сантиметрів на талії блюдо точно не принесе, а це дуже приємний бонус.

Таня Федорищева, фото Знай.uа
Таня Федорищева, фото Знай.uа

КБЖУ на все блюдо: 996/91,96/59,34/18, 58

Популярні новини зараз
Ірина Федишин знову осоромилася, зачепивши Настю Приходько - та в кишеню за словом не полізла: "Хто ти така?" Путінська підстилка Іван Охлобистін сам того не розуміючи розкрив всю сутність "русского мира": "Ми — орда" Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотою?" Мрія кожної жінки: Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданки і цілує вранці
Показати ще

КБЖУ на 100 гр: 123/11,04/7,12/2,23

Інгредієнти:

  • Яйця 6 шт
  • Куряче філе 200 гр
  • Цибуля 150 гр
  • Сулугуні 50 гр
  • Сметана 10% 30 гр
  • Вершкове масло 82% 20 гр
  • Зелень за смаком
  • Сіль, перець за смаком

Яйця, фото: скріншот з відео
Яйця, фото: скріншот з відео

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Куряче філе відварити зі спеціями до готовності.
  2. Яйця ретельно вимити. Гострим ножем, розрубати точним рухом яйця навпіл, вміст яйця вилити в миску.
  3. Половинки яєчної шкаралупи акуратно вимити всередині.
  4. Яйця посолити, поперчити і трохи збити.
  5. Цибулю дрібно нарізати, припустити на розігрітій сковороді з вершковим маслом до м'якості, додати яєчну суміш і готувати постійно помішуючи до готовності.
  6. У блендері подрібнити куряче філе відварне, готові яйця з цибулею, сулугуні (можна натерти на тертці попередньо), зелень.
  7. Курячо-яєчним фаршем начинити яєчну шкаралупу і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин, до золотистої скоринки.
  8. Подавати краще гарячими. Яйця запечені в шкаралупі зручніше їсти чайною ложкою або виделкою.

Ось, за 30 хвилин, плюс час на підготовку - хвилин 10, у нас готова страва, яка не соромно поставити навіть на святковий стіл або вшанувати пам'ять загиблих на "гробках", які пройдуть 1-3 травня.

Нагадаємо про рецепт "бабусиних" налисників з рибною начинкою: Вова Ярославський з "МастерШеф" воскресив спогади з дитинства.

Раніше ми ділилися з вами незвичайним народним методом подолати затяжний кашель - потрібно всього три цибулини.