Хоча зараз самий розпал весни і пішли повним ходом свіжі овочі, але холодна погодка з пронизливим вітром іноді проривається.

У такі дні хочеться теплого супчику або смаженої картопельки з соліннями. Ми впевнені, що приготувати картоплю (або інший ваш улюблений гарнір) вам не складе труднощів, а ось незвичайний рецепт дуже гострих помідорчиків із задоволенням підкажемо.

Інгредієнти:

  • крепенькі невеликі помідори (скільки поміститься в 3-х літрову банку),
  • 2 червоних солодких перцю,
  • 2 стручки гіркого перцю (можна 1),
  • 2 головки часнику,
  • по пучку петрушки і селери,
  • вода, сіль.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  1. Пропустити через м'ясорубку солодкий перець, гіркий перець, часник і зелень.
  2. Помідорчики вимити, вирізати у "попки" ямочку (або просто проколоти виделкою) і скласти в 3-х літрову банку.
  3. Викласти на помідори овочеву суміш з першого кроку.
  4. Закип'ятити воду з сіллю - на літр води 1 столова ложка солі з гіркою. Гарячим розсолом залити помідори, а овочева суміш увіллється всередину з розсолом.
  5. Залишити на кухні на тиждень (тривалість квашення залежить від температури на вашій кухні). Заквашені помідори зберігати в холодильнику.

Гострі помідори готові. Смачного Вам і мирного неба над головою.

Нагадаємо про паляницю від Євгена Клопотенка: ароматний український хліб по простому рецепту.

Раніше ми ділилися з вами рецептом хрустких і пікантних огірків з кетчупом: всі подружки будуть просити рецепт.