Чим ближче до літа, тим менше дюдям хочеться гарячих супів, котлет і різноманітних дуже ситних страв. На їх місце приходять фрукти, овочі і звичайно ж, салати.

Поскільки в багато лісів України вхід замовлений, а відпочинок на берегах річок теж загрожує наслідками, то можна влаштувати свято літа і хорошої погоди просто у себе вдома, приготувавши салат з простою назвою "Смачнючий". Потім можна перемістити місце трапези з кухні на балкон, наприклад і їсти смачну страву з думками про перемогу України в боротьбі з російськими окупантами.

Українці, фото знай.иа
Українці, фото знай.иа

Інгредієнти:

  • 2 - 3 великі моркви;
  • 2 цибулини великі;
  • 500г серця (яловиче, свинне або курячі сердечка);
  • майонез.

Для маринаду:

Популярні новини зараз
Данило Гетманцев хоче підвищити податок для українців: "Вже зафіксували" Дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала таємне "бойове мистецтво" окупантів: "Битва лопухами" Путінська підстилка Іван Охлобистін сам того не розуміючи розкрив всю сутність "русского мира": "Ми — орда" Такою її ще не бачили: зірка "Кварталу 95" Олена Кравець відкрила в собі новий талант, "Я ридала весь день"
Показати ще
  • 0,5 ст. цукру;
  • 0,5 ст. оцту;
  • 0,5 ст. води;
  • 1 ст / л солі.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Цибулю нарізати півкільцями і опустити в маринад на годинку.
  2. Моркву почистити, і натерти на тертці для корейської моркви (можна і на звичайну тертку)
  3. Тушкувати моркву в сковороді на рослинному маслі, поки вона не стане яскравішою за кольором і м'якшою.
  4. Серце свинне, яловиче або курячі сердечка відварити в смачному бульйоні з приправами, потім нарізати соломкою.
  5. З'єднати моркву, серце, віджати цибулю від маринаду. Заправити майонезом, приправити. Смачний салатик готовий.

Цей салат ідеально підійде і до шашлику, на який ми дружно вирушимо після перемоги УкраїниСмачного Вам, їжте самі, годуйте близьких і нехай небо над головою буде мирним.

Скрін, Instagram Зеленський і шашлик
Скрін, Instagram Зеленський і шашлик

Нагадаємо про простий рецепт ідеальної кави: можна готувати навіть з розчинної.

Раніше ми ділилися рецептом вина з кульбаб, яке ідеально передає смак літа.

Також став відомий рецепт ідеального і повітряного тірамісу за методикою Вови Ярославського з МастерШеф.