У житті кожної людини бувають періоди нудьги і депресії і багато хто "заїдає" це чимось солодким. В Україні зараз йде війна і вона не може не нагнітати погані думки.

Звичайно, є українці, які через стрес практично припинили їсти, але також повно і тих, хто заїдає свій стресовий стан, тим самим набираючи вагу.

Але ми Вам допоможемо, адже нам вдалося роздобути десерт неймовірно смачного десерту, який не принесе стільки шкоди, як торти з супермаркету або тістечка з кав'ярні.

Десерт, фото: скріншот з відео
Десерт, фото: скріншот з відео

ПП-шарлотка точно полюбиться вам і всім вашим близьким.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Інгредієнти:

- Яйце куряче (75 гр.)
- Яблуко (150 гр.)
- Рисове борошно (60 гр.)
- Кефір 1% (60 гр.)
- Оливкова олія (7 гр.)
- Кориця (за смаком).

Яблучна шарлотка, фото: кадр з відео
Яблучна шарлотка, фото: кадр з відео

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Половину яблук нарізати дрібним брусочком, другу половину - слайсами.

2. Білки відокремити від жовтків. До жовтків додати кефір і підсолоджувач за смаком, гарненько перемішати, додати борошно і ще раз перемішати.

3. Білки збити в міцну піну, акуратно ввести до жовтків і перемішати знизу вгору. Додати яблука, нарізані брусочками, знову акуратно перемішати.

4. Форму для запікання змастити маслом, викласти тісто в форму, розрівняти.

6. Яблука, нарізані слайсами, викласти довільно зверху на тісто. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин (готовність перевірити по рум'яності і сухий зубочистці). При подачі посипати корицею за бажанням.

Ось корисний десерт для всієї родини і готовий. Ми впевнені, що після першого заходу за стіл не залишиться жодного шматочка. Смачного, вірте в ЗСУ і мирного неба Вам над головою!

ПП-шарлотка з яблук
ПП-шарлотка з яблук

Нагадаємо про ніжний і ароматний хліб "Халам" від Євгена Клопотенка: чи впорається навіть дитина.

Раніше ми ділилися старовинним рецептом ромової баби, як у дитинстві: смачний десерт для солодкого життя.