Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Цього разу Євген Клопотенко розповів, які ласощі з додаванням полуниці можна приготувати на швидку руку. Як відомо, нещодавно почався сезон цих червоних ягід і зараз їх продають на кожному кроці, тільки от не всі знають, що полуницю можна їсти не тільки з цукром, але і з іншими, більш цікавими продуктами.

Полуниця,  скріншот із відео
Полуниця, скріншот із відео

Кулінар впевнений, що полуниця добре поєднується з оливковою олією, свіжомеленим перцем і твердим сиром. Також Клопотенко рекомендує загорнути ягоду разом з сиром в листкове тісто і запекти. І звичайно ж, всім відомий смаколик, який користується популярністю вже багато-багато років - сметана з полуницею.

"Думайте про полуницю як про помідор і додавайте всюди, куди б додали помідор. Амінь", - додав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, мрія для Віталія Кіма та Володимира Зеленського: рецепт ідеального шашлику зі свинини зі смаженою полуницею

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як готувати смачний плов без рису: "За адекватні гроші"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко удосконалив молоду картоплю, додавши сік апельсина і арахіс: "Я не яку-небудь х*рню даю"