Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними новинами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч чоловік.

Ольга Сумська заявила, що навіть у такий непростий час українські жінки знаходять час для домашніх справ, а особисто вона знімає стрес біля плити. Тому артистка запропонувала шанувальникам приготувати за її рецептом полуничний джем без згущувачів і з мінімальною кількістю цукру.

"Вперше вийшов дуже густий, яскравий, неймовірно ароматний і смачний джем!" - поділилася Сумська.

Рецепт джему від Сумської, скріншот з відео
Рецепт джему від Сумської, скріншот з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
  • Полуниця - 1кг
  • Цукор - 200гр
  • Сік лимона - половинка (або лимонна кислота чайну ложку на кг)
  • Апельсин - два шматочка зі шкіркою

З 1,5 кг ягід і склянки цукру у Сумської вийшло 5 баночок джему по 100 гр.

Приготування:

  1. Промили добре полуницю, почистили, порізали шматочками, додали цукор, перемішали і залишили на півгодини, щоб вона пустила сік.
  2. Вичавлюємо сік лимона, шматочки апельсина ріжемо дрібно і додаємо до полуниці.
  3. Починаємо варити на великому вогні. Не відходимо від плити протягом півгодини, постійно помішуємо. Регулюємо вогонь від великого до середнього.
  4. Через 25-30 хв. пінка вивариться сама і джем готовий.
  5. Розливаємо по стерильним банкам, закручуємо обробленими кришками, перевертаємо верхом до низу і залишаємо до ранку.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, з чим можна поєднувати полуницю: від сметани до перцю з оливковою олією

Як повідомляв Знай.uа, простий суп з червоної сочевиці від вагітної зірки "Київ вдень і вночі" Вікторії Маремухи: всього 5 інгредієнтів

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко удосконалив молоду картоплю, додавши сік апельсина і арахіс: "Я не якусь х*рню даю"