Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.

Володимир Ярославський вирішив здивувати шанувальників і приготувати холодний суп гаспачо, але з додаванням незвичайного інгредієнта - полуниці. Кулінар поділився докладним рецептом і навіть зняв всі процеси приготування на відео, щоб бажаючі могли повторити все крок за кроком.

"Всі інгредієнти супу мають бути холодними. До того ж готовий гаспачо потрібно поставити у холодне місце та подавати також холодним. Мені подобається, коли він густенький, тому лід я не використовую", - зазначив Ярославський.

Гаспачо з полуницею від Ярославського, скріншот з відео
Гаспачо з полуницею від Ярославського, скріншот з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
  • огірки без шкірки - 100 г;
  • томати без шкірки - 250 г;
  • полуниця - 220 г;
  • перець болгарський очищений - 70 г;
  • часник конфі (або свіжий) - 5 (1) г;
  • сіль - 3 г;
  • оливкова олія - 20-25 г;
  • м'якуш білого хліба - 50 г.

Приготування:

  1. Очищаємо огірки, томати і перець від шкірки. Надрізані томати просто заливаємо окропом на 25 секунд – тоді шкірка легко знімається. Також не забуваємо зачистити полуницю.
  2. До очищених овочів і полуниці додаємо часник, сіль, оливкова олія, м'якоть хліба. Гарненько збиваємо все блендером.

Нагадаємо, рецепт пишної паляниці з полуницею від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво: смак перемоги України над росією

Як повідомляв Знай.uа, ароматний соус Неаполітано від Вови Ярославського з "МастерШеф": після однієї ложечки кетчупу більше не захочеться

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як готувати смачний плов без рису: "За адекватні гроші"