Зараз ми поділимося з вами рецептом смачної курки зі спаржею і лимонним соусом.

Для цього знадобиться кілька інгредієнтів крім тих, які ми вже назвали. Хоча, в першу чергу, потрібно дві одиниці курячого філе. Далі - часник, рубаний, в кількості однієї столової ложки. Ще спаржа - 100 грамів, цедра з 0,5 шт. лимона.

Курка на солі. Фото: скріншот youtube
Курка на солі. Фото: скріншот youtube

Залишився тільки лимонний сік - 1 столова ложка, 3 столові ложки соєвого соусу, для смаження оливкова олія і сіль, перець за смаком.

Приготування починається з того, що потрібно приправити курку сіллю і перцем. Її потрібно обсмажити на оливковій олії, додаючи туди часник - його потрібно обсмажити протягом декількох хвилин. Потім туди ж додати спаржу, цедру лимона і сік цього цитрусового.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Курка зі спаржею і лимонним соусом, скріншот: Youtube
Курка зі спаржею і лимонним соусом, скріншот: Youtube

Залишається тільки все перемішати і додати туди соєвий соус, продовжуючи обсмажувати блюдо ще протягом декількох хвилин.

Подібних рецептів дуже багато на просторах інтернету. Всі вони відрізняються один від одного, тому не з першого разу те чи інше приготування може підійти. Але тим не менш, воно дуже смачно.

Нагадаємо, унікальний голландський соус від Вови Ярославського з "МастерШеф": до рибки, стейків і овочів. Перша згадка про це соусі з'явилося в рецепті "спаржі в ароматному соусі" 1651 року.

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт запеченої цвітної капусти з ароматним соусом від зірки "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: під силу навіть дитині

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко знайшов спосіб, як втамувати спрагу українців: "Зрив даху, дуже збуджує"