Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких багато українців божеволіють. У соцмережі Instagram за знаменитістю стежать майже 720 тисяч людей.

Євген Клопотенко поділився рецептом консервованих огірків, але незвичайних. Кухар, роблячи заготовку на зиму, додав цікавий інгредієнт, який за його словами, зробить огірки ще смачніше. Йдеться про імбир.

Він підкреслив, що не обов'язково купувати свіжий, сушений мелений теж підійде, тим більше зараз на прилавках магазинів його вдосталь.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Тому коли ви думали, що солоні огірки самі по собі - це творіння господнє і краще вже бути не може, то повірте, може", - запевнив шанувальників Клопотенко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Рецепт приготування консервованих огірків з імбиром:

Клопотенко розрахував пропорції на банку 900 мл. Потрібно помити 350г огірків, але жопки не відрізати. Почистити та нарізати великими шматками 1 цибулину. У стерилізовану банку закинути 5 гілочок кропу, 3 зубчика часнику, цибулю, 6 горошин чорного перцю, 2 лаврових листи, 2 горошини запашного перцю, пів чайної ложки сушеного імбиру та огірки.

Для маринаду до 350 мл води додати 2 ч.л. цукру та 1,5 ч.л. солі. Тримати все на вогні 3-5 хвилин, поки сіль із цукром не розчиняться. Потім додати 1.5 ст.л. оцту, перемішати, залити огірки та закрити банки стерилізованими кришками.

Раніше ми писали, що MamaRika порадувала матусь шикарним рецептом для діточок: посмішку не можна зняти з обличчя

Як повідомляв Знай.ua, це краще, ніж заварні та цукерки "Рошен": рецепт шоколадної ковбаси просто з дитинства

Також потрал Знай.ua писав, унікальний голландський соус від Вови Ярославського з "МастерШеф": до рибки, стейків і овочів