Переможниця та суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Ліза Глінська, яка до того ж є засновницею та викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною у соцмережі стежить понад 470 тисяч людей.

Ліза Глінська вирішила вразити своїх шанувальників наповал, приготувавши чудовий 3-х шаровий ягідний чізкейк . Дівчина використовувала натуральні пюре смородини, малини та полуниці з лаймом. Вона зазначила, що виробник є українським і дуже гідним, тому сміливо порекомендувала саме його.

"Мабуть, ви також скучили за солоденькими рецептами! Обіцяю, буду продовжувати, як би тяжко на душі та серці не було🙏", - написала Глінська.

Єлизавета Глинська, фото: Instagram
Єлизавета Глинська, фото: Instagram

Шеф-кухар вирішила запекти чізкейк у формі d 20 см.

Популярні новини зараз
Сергію Жукову та гурту "Руки вверх" заборонили в'їзд до європейської країни за підтримку путіна: "Все наше без розбору" Чи буде доступне українцям улюблене сало: скільки продавці просять за цей продукт у серпні Яна Соломко з шоу "Холостяк" розважила росіян та бурятів, на події у Бучі начхати: "Там непогано годують" На українських АЗС стрімко змінюються ціни на бензин: скільки коштуватиме літр
Показати ще

Інгредієнти для пісочної основи:

  • 180 г печива
  • 90 г вершкового масла

Скріншот із Instagram, Ліза Глінська
Скріншот із Instagram, Ліза Глінська

Для сирного крему зі смородиною :

  • 200 г смородинового пюре
  • 80 г цукру
  • 7 г желатину +35 мл води
  • 150 г сиру
  • 100 г сметани чи йогурту

Скріншот із Instagram, Ліза Глінська
Скріншот із Instagram, Ліза Глінська

З малиною :

  • 200 г малинового пюре
  • 50 г цукру
  • 7 г желатину +35 мл води
  • 150 г сиру
  • 100 г сметани чи йогурту

Потрібно повторити всі процеси, зроблені зі смородиновим пюре.

З полуницею та лаймом :

  • 150 г полуничного пюре
  • 50 мл лаймового соку
  • 80 г цукру
  • 7 г желатину +35 мл води
  • 150 г сиру
  • 100 г сметани чи йогурту

Також зробити все, що і з іншими пюре, а потім залишити на 3 години в холодильнику.

Раніше ми писали, інакше ви не зможете їсти: рецепт в'ялених томатів, на які прибіжить навіть Мікеле Морроне з "365 днів"

Як повідомляв Знай.ua, рецепт домашніх і дуже апетитних чебуреків від Лізи Глінської з "МастерШеф": не гірший за приворотне зілля

Також портал Знай.ua писав, рецепт чудових хрустких огірків від зірки "МастерШеф" Клопотенко: слинки потечуть навіть у сусідів