Зірка "Лисапетного батальйону" Наталія Фаліон приготувала французький цибулевий суп.

Зірка музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталії Фаліон має Youtube-канал, на якому артистка періодично випускає відео-звернення до своїх шанувальників, розповідає про цікаві події в житті та творчості, а також ділиться порадами.

Для приготування французького цибулевого супу від Наталії Фаліон знадобляться 5 досить великих цибулин (на чотири порції), літр бульйону, одна столова ложка борошна, а також половина упаковки вершкового масла, натертий на тертці твердий сир, грінки та пару ложок вина. А ще лавровий лист та сіль, перець за смаком.

Все починається з оброблення цибулі та поділу її на чотири частини, кожну з яких потрібно буде знову розрізати і дрібно нарізати. Потім на маленький вогонь ставиться сковорідка, яку вирушає половина пачки масла. Потрібно дочекатися, поки воно розтопиться, щоб можна було додати цибулю та починати її готувати.

Популярні новини зараз
Тисячі білоруських військових погодилися на участь у війні проти України, - Генштаб Василь Ломаченко через 170 днів війни все ще вірить любителям "руського миру": "Вбивство – гріх" Як раніше вже не буде: стало відомо, скільки українці заплатять за газ за серпень Українців готують до не кращого сценарію: фахівець пояснив, чи чекати долар по 50 гривень
Показати ще

Він повинен карамелізуватися в розтопленій олії протягом 20-30 хвилин, доки не віддасть усе, що в ній є. У процесі додається щіпка солі і близько 30 г води. Згодом цибуля має стати коричневого кольору і цей час, щоб влити на сковорідку трохи солодкуватого вина. І після його випаровування додати столову ложку борошна.

Готова цибуля вирушає в каструлю, куди вливається бульйон (Наталія використала 600 грам) і додається лавровий лист, сіль та перець за смаком. Супу необхідно закипіти, а паралельно обсмажити грінки, щоб вони стали хрусткими. Згодом Наталія Фаліон розливала суп порційно, зверху накладала крутони і на них посипався сир (моцарела та пармезан), після чого порції вирушають у духовку на кілька хвилин.

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків.

Раніше ми повідомляли, банановий пиріг на сковороді : швидкий і бюджетний рецепт, який попросить навіть свекруха.