Як зауважила блогерка, нарешті їй вдалося знайти ідеальний рецепт повітряних мафінів

Мафін,  скриншот: Instagram
Мафін, скриншот: Instagram

Точно ніхто не знає коли саме або хто придумав мафін. За однією з версій сам термін з'явився в Англії в одинадцятому столітні в у Франції так називали м'який хліб. За іншою версією мафін виник у Німеччині, так називали один з різновидів хліба.

Суміш,  скриншот: Instagram
Суміш, скриншот: Instagram

Для приготування смачної випічки Вікторія пропонує взяти наступні інгредієнти:

Популярні новини зараз
Українцям у жовтні виплатять по кілька сотень гривень: хто і як зможе отримати Казахстан зобов'язався видавати ухилистів, що втекли від мобілізаціх: "гарматному м'ясу" не сховатись Якими будуть зарплати українців у 2024 році: експерти дали прогноз зростання мінімалки Нові ціни на цибулю налякали покупців: такого зростання ніхто не чекав, що буде далі
Показати ще
  • Молоко 125 мл.
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 75 гр.
  • Борошно 125 гр.
  • Какао 30 гр.
  • Розпушувач 5 гр.
  • Олія 25 мл.
  • Вершкове масло кімнатної температури 35 гр.
  • Ванільний цукор 5 гр.
  • Сіль щіпка.

На початку з'єднуються сухі інгредієнти у великому посуді: борошно, какао, розпушувач.

Вікторія Дідус, скриншот: Instagram
Вікторія Дідус, скриншот: Instagram


В окремій місткості з’єднуємо вершкове масло, цукор, ванільний цукор та щіпку солі, перебила все це міксером.
Потім додаємо олію і знову перебила міксером. Вводимо куряче яйце, все перебиваємо міксером. У масу вливаємо тепле молоко і знову перебила міксером.

В отриману рідну додаємо попередню змішані борошно, какао, розпушувач. Краще не поспішати, просіяти все це через сито та ввести двома заходами.

Отриману масу розкладаємо у заздалегідь підготовлені формочки, за потреби змастіть їх. Випікати у духовці приблизно 23 хвилина при температурі 180 градусів. При цьому блогерка каже, що випікання - процес індивідуальний та залежить від духової шафи.

Нагадаємо, незвичайне варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких.

До слова, більше жодних ватрушок та штруделів: цей ароматний рулет з вишнею та маком від блогерки Юлії Віліч підкорить ваше серце.

Раніше ми писали, Наталія Фаліон з "Лісапетного батальйону" привабила українців цибулею, це смак на віки: рецепт супу, який не розчарує.