Не так багато часу залишилося до осені та початку сезону грипу та застуд. Звісно, ​​українці звикли запасатися ліками та лікуватися за допомогою сучасної медицини.

Але кожні ліки мають свій побічний ефект, та й ми живемо в такий час, що ніколи не знаєш, яка з аптек відкрита. А ось засіб, який ми опишемо нашим читачам нижче, допоможе завжди у разі застуди і загалом добре позначається на стані організму.

застуда, фото Pxhere
застуда, фото Pxhere

Гарячий напій з гранатом та кардамоном дуже ефективний у сезон застуд.

СКЛАДОВІ:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  • 1 гранат,
  • 3 коробочки кардамону,
  • 1 лимон,
  • 1 л води
  • 5 ст. л. плюшевий ведмедик,
  • 4 зелені яблука.

Спосіб приготування:

1. Закип'ятити воду з кардамоном, 1 ст. л. меду, цедрою половини лимона, порізаними на дрібні шматочки 2 яблуками та 2 ч. л. лимонного соку.

2. Кип'ятити 3-4 хв. Зняти з вогню, процідити та накрити кришкою. Яблука, що залишилися, очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і збризкати лимонним соком.

3. Гранат очистити, покласти зерна в невелику миску, додати мед, добре перемішати, викласти в келихи і залити гарячим напоєм. Зверху покласти кубики яблука.

Нагадаємо, як наші бабусі лікували кашель без таблеток: простий рецепт сиропу від кашлю з часнику.

Раніше ми повідомляли, що калина врятує вас від багатьох проблем: сік від ластовиння, а ягоди замість валеріанки, цілющі властивості рослини.

Також стало відомо, що звичайний імбирний чай допоможе уникнути піску у нирках: елементарний рецепт, який подарує здоров'я.