Всі господарки знають, наскільки просто працювати із листковим тістом, яке вже у готових пачках продається практично у кожному магазині. З нього можна приготувати багато смаколиків - пироги, булочки і навіть чізкейки. Але особливе місце у серці займають прості листівники, а якщо ще й з вишнею – це взагалі відвал всього.

Рецептом простих і дуже швидких листивників із вишнями поділилася українська блогерка Вікторія Дідус у своєму Instagram. Для приготування потрібно мінімум продуктів, як і часу. Формою вони схожі на симпатичні кораблики – таку випічку однозначно оцінять і діти, і дорослі.

Листівники з вишнею від Дідус, скріншот з відео
Листівники з вишнею від Дідус, скріншот з відео

Складові:

  • Вишня без кісточок 300 гр
  • Цукор 150 гр
  • Пласт листкового тіста
  • Яйце

Процес приготування:

Популярні новини зараз
Головне за 27 вересня: Боря Моісеєв помер, ЗСУ схопили в полон свіжого москвича, а українці дізнались дні опалювального сезону Багато українців будуть змушені викреслити молоко зі свого раціону: зростання на 25% не межа путін розраховує на капітуляцію України: названо точну дату від військового експерта Гречка продовжує стрімко дешевшати: які цінники виставили українські супермаркети
Показати ще
  1. Вишню проварити із цукром декілька хвилин. Потім злити зайвий сік.
  2. Тісто розрізати на квадратики. Згорнути його в трикутнички і зробити надрізи (не дорізаючи до центру), сформувати бортики і змастити яйцем. Додати вишню.
  3. Поставити в розігріту духовку на 180 приблизно 20 хв.

Блогерка Вікторія Дідус порекомендувала їсти листівники, коли вишня вже охолоне, бо можна обпектися. Зверху посипайте цукровою пудрою, подавайте до чаю чи кави.

Листівники з вишнею від Дідус, скріншот з відео
Листівники з вишнею від Дідус, скріншот з відео

Раніше ми писали, консервація аґрусу на зиму: простий рецепт напою, який замінить лимонад та компот

Як повідомляв Знай.ua, домашня бебі моцарелла всього з 2-х інгредієнтів за 30 хвилин: у магазині такої смачної не знайти

Також портал Знай.ua писав, що паштет за 2 години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруха