Влітку 2022 року багатьом українцям не вдалося поласувати херсонськими кавунами через війну, яку розпочала росія на чолі з путіним.

Частково перекрити потребу намагалися за рахунок ввезення імпортної ягоди, але через це ціна на улюблений продукт літа значно підскочила.

Звичайно, зараз ми можемо спостерігати зниження вартості кавунів через те, що гарбузові встигли в інших областях, але все ж таки вона вища, ніж минулого року.

Ціни на дині та кавуни, скріншот з відео
Ціни на дині та кавуни, скріншот з відео

Саме тому потрібно максимально "відбити" свої гроші, використавши весь продукт. Для цього ми знайшли для наших читачів рецепт дивовижного та ароматного мармеладного варення з кавунових кірок, яке готується дуже легко.

Популярні новини зараз
Сі Цзіньпіня можуть випхати у відставку: політолог пояснив, що це може змінити геть усе В Україну повертається літо: які області добряче пригріє сонечко, прогноз погоди на 27 вересня Чому цукор різко злетів у ціні: експерти назвали причини та розповіли про майбутній дефіцит Гороскоп на тиждень 26 вересня-2 жовтня 2022 року: Водоліям успіх у фінансах, а Тельці схоплять "золоту рибку"
Показати ще

Інгредієнти:

  • 2 кг кавунових кірок;
  • 1,5 кг цукру
  • часточки лимона

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1.Кавунові кірки очистити від верхньої зеленої шкірки і відокремити м'якоть від білої кірки, залишити трохи червоної частини кавуна, так буде красивіше.
2. Білу кірку розрізати на шматочки розміром 2-3 см. Помістити в каструлю, засипати цукром і поставити на вогонь.
3. Після закипання ставимо на мінімальний вогонь, додаємо лимонні часточки і варити 1.5 години, поки скоринки стануть прозорими. Стерилізуємо банки та розливаємо варення.

Кавунове варення, скріншот: instagram.com/cooks.story
Кавунове варення, скріншот: instagram.com/cooks.story

Нагадаємо, як приготувати прості та смачні листівники з вишнею від блогера Дідус: всього 4 інгредієнти та 20 хвилин.

Раніше ми повідомляли про незабутній борщ із голубцями: рецепт, який влаштує українське свято шлунка.

Також не зайвим буде паштет за дві години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруху.