В Україну прийшла не лише календарна, а й погодна осінь, адже з 1 вересня температура на термометрах помітно знизилася і вже не так хочеться їсти кавуни.

Тепер душа більше зрадіє теплому чаю та ароматному пирогу. Беріть на себе чай, а ми підкажемо, який пиріг приготувати. Наш рецепт буде дуже швидким, смачним та, головне, бюджетним.

Пропонуємо вам спекти пиріг равлик з сиром і ягодами. КБЖУ на весь пиріг: 1011 ккал/61.8/35.6/114.6.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Лаваш – 1 лист – 150г (на форму 15см, якщо форма більша, беріть 2 листи);
  • Сир м'який 5% - 400г;
  • Яйце - 2шт (1 у сир і 1 для змащування);
  • Ягоди будь-які – 200г;
  • Крохмаль – 1 ст.л.;
  • Цукр.зам - за смаком;
  • Мікс насіння на посипання – 10г.

Пиріг-равлик з сиром та ягодами, кадр з рецепту
Пиріг-равлик з сиром та ягодами, кадр з рецепту

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Змішуємо яйце з сиром, додаємо замінник цукру за смаком.
  2. Ягоди присипаємо крохмалем. Лаваш намазуємо сирною сумішшю, зверху ягоди.
  3. Згортаємо рулетом, потім рулет скручуємо равликом і кладемо у форму для запікання.
  4. Змащуємо яйцем, прикрашаємо ягодами та посипаємо насінням.
  5. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180° хвилин 25.

Ось і наш смачний десерт готовий. На запах точно збіжиться вся родина. Смачного та мирного неба над головою!

Пиріг-равлик з сиром та ягодами, кадр з рецепту
Пиріг-равлик з сиром та ягодами, кадр з рецепту

Нагадаємо, про магазини забудете назавжди: ідеальна журавлинова горілка, після якої немає похмілля, рецепт.

Раніше ми повідомляли, як відбити гроші за дорогі продукти? Рецепт ароматного варення з кавунових кірок.

Також не зайвим буде незабутній борщ із голубцями: рецепт, який влаштує українське свято шлунка.