У зв'язку з подорожчанням всіх продуктів в країні, українці почали шукати заміну тим, що вже полюбилися. Наприклад, гречка на початку війни коштувала під 90 грн і вище, зараз її ціна падає, але все одно "кусається".

А от сочевиця, яка не поступається по поживності хлібу та крупам, обійдеться приблизно в 50 грн за 500 гр. У складі багато корисних речовин та мало жиру, тому вона популярна серед тих, хто стежить за фігурою.

Сочевиця, фото: pixabay.com
Сочевиця, фото: pixabay.com

Ліза Глінська підказала, як швидко приготувати суп із сочевиці, який будуть їсти навіть найвибагливіші дітки та вся родина. Він стане чудовою першою стравою, а головне незатратною і смачною.

Суп із сочевиці, фото з Instagram Глінської
Суп із сочевиці, фото з Instagram Глінської

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Складові:

  • 2.5 л води
  • 300 г телятини
  • 250 г сочевиці
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • сіль за смаком
  • петрушка

1. Відправляємо м'ясо у воду. Чистимо моркву. Відправляємо її до м'яса, чистимо і нарізаємо цибулю, відправляємо до м'яса. Додаємо сіль.
2. Відправляємо на плиту. Варимо 40 хвилин після закіпання.
3. Додаємо сочевицю. Варимо ще годину.
3. Забираємо м'ясо і моркву. Нарізаємо м'ясо, натираємо моркву. Відправляємо до бульону.
4. Додаємо петрушку. Кип'ятим ще 2 хвилини і готово!

Раніше ми писали про те, що тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, яка підійде і для салату

Як повідомляв Знай.ua, грузді та рижики вийдуть дуже ароматними: простий рецепт консервації грибів, про який ви не здогадувалися

Також портал Знай.ua писав, рецепт гарбузового пирога з сиром і без цукру: швидко, смачно і корисно