У кожної господині і господаря напевно є свій рецепт найкращих котлет, але ніколи ж не соромно спробувати щось нове.

Усі по-різному "вдосконалюють" свої м'ясні вироби: хтось вимочує батон у молоці, хтось додає сметану або майонез у фарш... Але ми вам розповімо про секретні інгредієнти, які ви, мабуть, і не наважилися б додати.

Котлети з коропа від Ярославського, скріншот з відео
Котлети з коропа від Ярославського, скріншот з відео

Одним із таких є... звичайний лід. Так-так, вам не здалося. Цей компонент допомагає котлетам залишатися пишними, соковитими та ніжними. Існує два варіанти введення льоду до складу фаршу. Деякі просто розколюють лід до стану крихти і поєднуються з іншими компонентами. Інші беруть невеликий кубик льоду і "закладають" його в саму котлету перед смаженням.

Наступним не менш важливим інгредієнтом є кориця, адже її можна використовувати не тільки у випічці. Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем. Але і з іншими видами м'яса кориця "потоваришує". Достатньо лише однієї щіпки приправи на порцію м'яса. Занадто велика кількість кориці не особливо добре позначиться на смак котлет.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Кориця / фото: Pixabay
Кориця / фото: Pixabay

І наш останній секретний інгредієнт більш відомий на кухні і його дійсно використовують. Це сир.

Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, слід додати до складу рецепту сир. Цей продукт харчування напрочуд добре "дружить" з м'ясом і птицею, завдяки чому страва виходить чудовою. На півкіло фаршу прийнято додавати 250 г сиру. Також потрібно додати куряче яйце, цибулю, спеції та сіль. Про хліб у цьому рецепті можна забути - сир добре замінить.

сир, скріншот з відео
сир, скріншот з відео

Нагадаємо про найпростіші оладки з печінки , які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли про шинкування капусти бабусиним способом: тепер у банку влізе більше.